Domov Diete SMS dieta

SMS dieta

hujsanjessms

Smo v dobi, kjer smo dosegljivi na vsakem koraku. Mobilni telefoni, prenosni računalniki in Blackberry-i  in podobne napravice so namreč stalnica in nam omogočajo popolno dosegljivost. Še več s pomočjo elektronike lahko, poleg vsega drugega kar zmore, celo hujšamo. Mobilni telefon je namreč vedno v našem žepu in dosegljiv, torej nam lahko podjetje sporoči vse o našem shujševalnem programu.

Kako deluje SMS dieta?

Enostavno. Najprej se seveda s pogovorom pri vašem svetovalcu zmenite za najboljši tip diete in vadbe, nato pa enostavno sledite vašim navodilom. Seveda navodila prejemate na svoj mobilni telefon večkrat dnevno. Začne se že takoj zjutraj, ko vstanete. Pogledate kaj in koliko česa lahko pojeste za zajtrk. Nato seveda pride tudi sms s krajšimi navodili za vadbo, recimo dolgo približno 10 minut. Sledijo še navodila za malico, kosilo, še eno malico in večerjo.

Seveda tudi namigi o gibanju prihajajo redno. Pri takšni dieti je problem le ker vas nihče ne kontrolira, ampak morate sami biti toliko disciplinirani, da se je držite.

Ali je SMS dieta uspešna?

Mnogi bi rekli, da ni. Vendar za ljudi, ki nimajo dovolj časa je ta dieta tista, ki jih opomni kdaj morajo jesti in predvsem kaj je najboljše za njih v danem trenutku. Če se vestno držite navodil lahko seveda shujšate tudi s pomočjo takšne diete. Vendar še vedno je bolj priročna in tudi lažje izvedljiva (predvsem za tiste, ki se diet lotevate prvič), da se s nutricistom ali pa osebnim trenerjem pogovorite o prehrani – torej o dieti, ki se je boste držali. Seveda najboljše rezultate prinese zraven še telesna vadba, ki pokuri še dodatno število kalorij.

Tako boste imeli narejen seznam kaj in kako jesti. Seveda si lahko, da vam bo lažje vse podatke vnesete v telefon in si jih s pomočjo opozoril naredite podobno kakor, da imate sms dieto.  Za kakšen način diete se boste odločili je na vas, jaz pa vam želim uspešno hujšanje.