Domov Kako shujšati Tablete za hujšanje

Tablete za hujšanje

tabletezahujsanje

Hujšanje ni več le skrb za zdravje, ampak vedno bolj tudi način kako izboljšati svoj videz. Lep videz nam namreč poleg okrepljene samozavesti prinese tudi večje spoštovanje v družbi. Lepo telo ni več le nuja žensk, ampak vedno bolj tudi moških. Zato prebivalstvo v bolj razvitih delih sveta, kjer je debelost in prekomerna hranjenost vedno pogostejša, posegajo po raznovrstnih zmožnostih kako bi izgubili telesno težo in oblikovali svojo telo.

Najbolj zdrav način hujšanja je zdrava prehrana in telesna vadba, vendar za tovrstno hujšanje potrebuješ motivacijo, čas, denar in nemalokrat tudi izredno veliko volje, ki te žene da ne obupaš. Veliko lažje bi bilo ležati doma na kavču, se basati s čipsom in hkrati hujšati.  Zato so začeli kemiki v laboratorijih proizvajati raznorazne tablete za hujšanje.

Tablete za hujšanjeS pomočjo izredno dobrega marketinga in seveda človeške lenobe so se te tablete res povzpele med bolj zaželene izdelke na trgu. Tablete, ki jih lahko kupite v lekarni ali specializiranih trgovinah sicer ne obljubljajo izgube puste telesne mase, ampak predvsem sodelujejo pri razgradnji zaužitih maščob, hitrejši razgradnji zaužitih ogljikovih hidratov (predvsem sladkorjev in glutena), večji porabi zalog maščob v telesu in podobno.  Ljudje seveda želijo lepo postavo in zato kupujejo in jemljejo tovrstne tablete, razlika na teži pa se ne pozna. Tisti, ki trdijo pa da so zaradi tovrstnih tablet izgubili kilograme in maščobne obloge, lahko pri tem krivijo le placebo učinek.

Proizvajalci fat burner-jev (topilcev maščob) za svoje oglase uporabljajo vrhunske športnike in s tem še dodatno privabljajo stranke. Tudi prvotno so fat burnerji namenjeni športnikom, ki morajo za svoje telo pred tekmami še dodatno poskrbeti.

Tablete za hitro hujšanjeSeveda odrasli potem jedo tablete za hujšanje, kakor njihovi otroci bombone in upajo na lepo oblikovano športno telo brez truda, ne zavedajo pa se da so ti tableti le dodatna pomoč za izgubo maščob v telesu. Torej, če mi smo telesno aktivni in jemo tablete bodo učinki vidni hitreje. Če pa sedimo doma na kavču in jemo  tako imenovanje fat burnerje učinka ne bo. V tabletah za hujšanje se največkrat znajdejo: kofein, l-karnitin, gvarana, izvlečki zelenega čaja, CLA, ingver, kajenski poper

Te substance poskrbijo za povečanje energije, izgorevanje in manjšo absorbcijo maščob ter poskrbijo za zmanjšanje apetita.  Kdorkoli pa si želi s pomočjo čudežnih tabletk pomagati pri izboljšanju videza pa naj se pred nakupom posvetuje s prodajalcem v priznani športni trgovini. Saj vam bodo tam najboljše strokovno svetovali, kaj je za vaše telo glede na vadbo, ki jo izvajate, najboljše in tudi najbolj učinkovito.

V. J.